Sifu Prat colorJosé Mª Prat va començar la practica del Budo japonès l'any 1973. Cap a l'any 1975 comença a entrenar i estudiar l'estil xines Hung Gar Kung Fu, i cap a 1978, al tornar del Exercit, s'introduirà en el Wing Chun Kuen.

 

Ha estudiat i practicat amb 9 mestres durant 33 anys, en els que ha pogut experimentar el Wing Chun de Hong Kong, el de Fatshan y el de Ku-Lao. Actualment ensenya el complet sistema del mestre Ip Man.

 

 Amb una experiència en l'ensenyança de mes de tres dècades, ensenya a Barcelona els estils de Fatshan  Wing Chun, Ling Nam Hung Gar, Yang Tai Txi Txuan i un especial curs de monitor de Qi Gong, compost per 6 estils d'origen budista i taoista.

 

Ha escrit diverses obres divulgatives sobre les Arts Marcials Xineses, sobre el Tai Txi Txuan i sobre el Txi Kung; i ha col·laborat en nombroses revistes d'arts marcials des del any 1973.

Es a demés, com a terapeuta, Diplomat en Acupuntura i Moxibustió, Massatge Xines Tuina, Fitoteràpia i Txi Kung.

Es un home molt correcte i serios en l'ensenyament i, tant en Francesc Trigo com en Xavi Coll tenim l'honor i la gran sort de que sigui el nostre Mestre.

Gracies Sifu

WING CHUN A BARCELONA

José Mª Prat

Instructor de Wing Chun, Hung Kuen, Yang Tai Chi Chuan i Chi Kung

Instituto de Wu Shu - C/ Mallorca 219, 1º 1ª

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.