IMG 0868 còpiaEn Francesc Trigo, nascut a La Seu d’Urgell l’any 1971, va demostrar el seu interes per les arts marcials des de molt jove. Quan tenia vuit anys va començar amb el Judo, seguint als nou amb Karate Shito Ryu, que va continuar practicant fins als setze, edat a la que va entrar en el mon del Fitness, amb l’intenció d’augmentar la força i potencia dels seus cops. Va practicar durant un any Kick Boxing i Taekwondo, tornant desprès al karate durant uns anys mes.

Un conegut l’hi va parlar del Kung Fu, concretament del Hung Gar, i donada la seva curiositat pels arts marcials, va començar a practicar-lo, actualment segueix entrenant amb el Mestre Tony Rossell.

Quan el Sifu Rossell l’hi va presentar al Xavi Coll i aquest va començar a parlar-l’hi del Wing Chun, va ser qüestió de minuts el que quedessin per començar a practicar-lo, i així ho van fer cada dissabte i tots els dies que podien durant uns anys. Desprès, al veure el lent progres que tenien per no tenir mestre, va demanar al seu Sifu, Tony Rossell, si podia fer alguna cosa, i aquest va parlar amb el seu gran amic, el Mestre José Mª Prat, que va accedir a formar-los i ensenyar-lis el sistema complert.

A partir d’aquest moment el Francesc i el seu gran amic Xavi, van començar a practicar Wing Chun sota la tutela del seu Sifu, José Mª Prat i quasi sense descans, així continuen fins a dia d’avui.