Curs a Barcelona amb els Sifus Derek Frearson i José Mª Prat

 

Derek Frearson and Xavi Coll

Derek Frearson and Francesc Trigo

Foto de grup

Amb els Mestres

Federació Catalana de Karate departament de Kung Fu

Amb el mestre Qiu i els directius de la Federació Catalana de Karate departament de Kung Fu.

Mayo15001r2

Leung Jan a Ku Lao

Leung Jan va ser el mestre més famós de Wing Chun de totes les èpoques.

Quan es va fer gran, a l’edat de 73 anys, va deixar la seva clínica de Fatshan i es va retirar a la seva població natal de Ku Lao. Allí va coneixer a Wong Wah Sam el qual l’hi va demanar que l’hi ensenyes Wing Chun, però Leung Jan ja era molt gran, i va veure que no tenia gaire temps per ensenyar a aquell home, tenia que ensenyar-l’hi d’un altre manera. L’hi va explicar que a Fatshan ensenyava el “Jing San” o cos recte, en el qual es treballava de cara, i ara l’hi ensenyaria el “Pin San” o cos de costat. No era un Wing Chun diferent, era com una condensació de les tècniques treballades a Fatshan. 

Així va sorgir el KU LAO PIN SAN WING CHUN, un no gaire conegut estil de Wing Chun que podem conèixer una mica mes gracies a aquesta magnifica obra.

 

Mayo15148

 

Presentació del llibre “EL ÚLTIMO WING CHUN DE LEUNG JAN. KU LAO PIN SAN WING CHUN”

 

El passat dia 16 de Maig es va celebrar la presentació del llibre “EL ÚLTIMO WING CHUN DE LEUNG JAN. KU LAO PIN SAN WING CHUN” dels autors Jun Yi Qiu, Francisco Perera i José Mª Prat.

Va ser un esdeveniment molt emotiu, al qual van assistir els representants de la Federació Catalana de Karate departament de Kung Fu, i d’escoles de Kung Fu d’arreu de Catalunya i Andorra, així com alumnes i practicants de diversos estils. 

Aquest llibre, únic en el seu genere, es el fruit d’una feina de mes de tres anys, te 144 pagines en paper d’alta qualitat, 300 imatges a tot color, nombroses cal·ligrafies xineses, i el text en dos idiomes, castellà i angles. Està dividit en tres seccions, la entrevista al Mestre Jun Yi Qiu, La tècnica del Ku Lao Wing Chun, i per ultim les seves aplicacions.

 

 Esp

Foto del grup de Wing Chun Andorra 2014

Classe 2014